Kinderopvang op de Bergen

04-12-2018
SPILcentrum De Bergen breidt met ingang van 1 maart 2019 uit met Kinderopvang

Beste ouders en verzorgers,

Vol enthousiasme informeren wij u over onze plannen met betrekking tot het uitbreiden van de kinderopvang binnen ons Spilcentrum De Bergen.

We hebben het voornemen om per 1 maart 2019 twee nieuwe groepen te openen. We starten dan met peuterdagopvang en met een babygroep. Hiermee biedt ons SPILcentrum volledige dagarrangementen aan voor kinderen van 0-12 jaar en creëert een volwaardig aanbod.
De huidige BSO en peuterspeelzaalgroep blijven gewoon bestaan.

Deze plannen hebben vanzelfsprekend invloed op onze organisatie.

Op woensdag 12 december a.s. om 10.30 uur staat er op het kinderplein een overleg gepland met ouders die interesse hebben in deelname aan de nieuw te starten lokale oudercommissie.  Naast informatie over de werkwijze van de oudercommissie willen we deze ouders informeren over de invloed die deze plannen hebben op het kinderplein.

Mocht u graag willen aansluiten tijdens dit overleg dan bent u van harte welkom. Bent u verhinderd, en wilt u graag advies geven over de uitbreiding, dan kan dat ook via de mail en nemen we dit advies mee. U kunt uw advies mailen naar: m.harks@koreinkinderplein.nltarget="_blank">. Ook voor inhoudelijke vragen hierover kunt u terecht bij Melony Harks.

target="_blank">

Namens SPILcentrum De Bergen,

Melony Harks, teamleider Korein
Maurice Driessens, directeur SALTOschool De Bergen