Inloopochtend 12 december afsluiting thema IPC

04-12-2018
Woensdag 12 december van 11.45u tot 12.25u afsluiting thema IPC

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Inmiddels zijn we al 6 weken aan het werk met ons tweede thema van IPC. Dit keer zijn er verschillende thema’s in verschillende groepen behandeld. De groepen 1-2 hebben het thema “herfst”, de groepen 3-4 “speelgoed”, de groepen 5-6 “machines” en de groepen 7-8 “Hier en nu daar en toen”. Zoals bij de start van het thema aangekondigd, is de afsluiting woensdag 12 december aanstaande van 11.45u tot 12.25u.

De eerste afsluiting van dit schooljaar was een inloop waarbij u als ouders alle klassen kon bezoeken waar o.a. presentaties werden gegeven door leerlingen.

Voor het huidige thema is een mix gemaakt van onderdelen die in de klas te zien zijn en een viering in de aula. De optredens worden verzorgd door verschillende leerlingen uit de groepen 1 t/m 8. Tegelijkertijd kunt u in de groepen o.a. presentaties, proefjes en de leerwand bekijken. Wij hopen u allen te mogen ontmoeten.

Team de Bergen

Maak gerust een afspraak voor meer informatie over onze school. We zijn bereikbaar op nummer 040-2528883