Bedankt!

14-05-2020
Vanochtend werden wij blij verrast met een heerlijke traktatie namens de oudervereniging.
De eerste week school is alweer bijna achter de rug. Ondanks de beperkingen was het heerlijk om te zien hoe fijn de kinderen het vinden om weer naar school te mogen. Binnen in de school gaat het allemaal prima. Ook willen we alle ouders complimenteren en bedanken voor de medewerking bij het halen en het brengen van de kinderen. De eenrichtingsroute was even wennen maar gaat nu ook prima. Laten we dit met zijn allen volhouden en hopen dat binnenkort de scholen weer voor alle kinderen op alle dagen open mogen.
Oudervereniging (namens alle ouders) hartelijk bedankt voor jullie attentie! Dit doet ons allen goed in deze, soms toch, spannende tijden ook voor ons.

Team De Bergen.

Maak gerust een afspraak voor meer informatie over onze school. We zijn bereikbaar op nummer 040-2528883